Nieuws

7e Editie van Hengevelds Open van start

Met nog steeds trotse hoofdsponsor Très Chic Bruidsmode, gaat dit weekend het jaarlijkse open tennistoernooi van de Wegdamse TC van start. Het is een dubbeltoernooi in de categoriën 8 tot en met 3.

Een toernooi dat begon als uitprobeersel. Want op hoeveel deelname mag Hengevelde rekenen, met ‘slechts’ drie tennisbanen? Toch bleek de animo van meet af aan groot. Inmiddels is het open tennistoernooi niet meer weg te denken ut de regionale tenniskalender van de KNLTB. Vele mensen uit het dorp en de plaatsen rondom Hengevelde zetten hun alarm om op tijd te zijn met inschrijven. Vrijwel elke editie is binnen enkele dagen ‘uitverkocht’. Ook dit jaar liep het weer storm: op de dag van opening was om 13.00 uur het aantal inschrijvingen de 100 al gepasseerd. Snel daarna was het speelschema vol en hadden 230 deelnemers zich aangemeld.

Nieuw dit jaar is de hoogste categorie Heren dubbel 3. In deze poule zullen regionale toppers op de Hengeveldse banen uitmaken wie de sterkste is. Onder andere vaste tennistrainer bij de Wegdamse TC, Marijn Binnekamp, zal hier aan meedoen. Iedereen is welkom van 6 juli tot en met 14 juli (finaledag) naar de wedstrijden te komen kijken. De ervaring leert dat ook de partijen in de andere onderdelen zeer spannend zijn. Er zijn vele dorpsgenoten die meedoen, veelal met een partner van buiten.

Door de immer aanwezige toeschouwers is er jaar in, jaar uit, veel gezelligheid op de club in de toernooiweek (en ook daarbuiten trouwens). Het Rad van fortuin is inmiddels een begrip geworden. Elke avond wordt er gedraaid en zijn er leuke prijzen te winnen. De barcommissie zorgt voor het hapje en drankje. Deelnemers worden na de wedstrijd getrakteerd op hapjes van De Kolenbrander, zoals elk jaar.

Dit toernooi wordt alle edities al mogelijk gemaakt door de bijzondere sponsoren Tres Chic Bruidsmode, De Kolenbrander en Bakkerij Nollen. Maar verder is er ook een lange lijst van steunende ondernemers die het tennis in Hengevelde en het toernooi een warm hart toedragen. De toernooicommissie wil ook zeker hen bedanken voor hun bijdragen in welke vorm dan ook!

Kom gezellig naar de banen van de Wegdamse TC voor het Très Chic Hengevelde Open 2024! Speelschema, uitslagen en standen op www.toernooi.nl

ADRES Tennispark

Park 't Root
Bretelerstraat  16 
7496 PP  HENGEVELDE
Voor een routebeschrijving klik hier

SECRETARIAAT Wegdamse TC

© 2024 Wegdamse TC. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken