Uw bedrijf met een Advantage op de baan!

Vanaf heden is het mogelijk om uw bedrijf via de tennisvereniging nader in de picture te spelen en tegelijkertijd uw personeel een sportief uitje te bieden. Dit kan middels sponsoring van onze vereniging.

Waarom is er eigenlijk sponsoring voor onze vereniging nodig?
Eigenlijk simpelweg ter invulling en aanvulling op de begroting, zodat investeringen voor de toekomst van onze vereniging gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan een 4e baan of een nieuwe tennismuur, maar ook om wat extra's te kunnen bieden voor onze jeugd.
Tot 1 jaar geleden kregen verenigingen in Nederland nog subsidies van de overheid (gemeenten). Helaas is dat alles stop gezet en moeten verenigingen zichzelf kunnen redden. Op zich gaat dat prima, alleen blijft daarmee nauwelijks geld meer over voor investering in onze 'toekomst'

Sponsormogelijkheden zijn:
- reclamebord;
- winddoek;
- balsponsor;
- telborden sponsor;
- of naar eigen idee.

Deze folder geeft meer inzicht over de mogelijkheden en onze vereniging.

Enkele bedrijven gingen u reeds voor!
Mogen wij u ook begroeten?

Voor informatie mail naar:

Huidige sponsoren: