Tres Chic Hengevelde Open

Opgeven voor de tweede editie van het Trés Chic Hengevelde Open tennistoernooi kan nog!

In 2016 debuteerde het allereerste open tennistoernooi in de Hengeveldse geschiedenis: het Trés Chic Hengevelde Open! Nadat het spontane idee enthousiast tot uitvoer kwam door een groep fanatieke clubleden, bleek het toernooi een groot succes! Uit de wijde omtrek kwamen tennissers naar Hengevelde om te strijden om de prijzen. Hoewel, zoals het Hengevelde betaamt, stond gezelligheid natuurlijk centraal. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi in 2016.

Vandaar dat de tweede editie eraan zit te komen! Van 8 tot en met 16 juli 2017 wordt het open tennistoernooi wederom georganiseerd. De opzet is ongewijzigd, maar (en dat is ook 'des Hengevelds') er zullen wat kleine vernieuwingen zijn. Zo staat er op zaterdag 15 juli een demo-wedstrijd gepland. Een aantal regionale toppers die spelen op landelijk niveau, zullen het opnemen tegen elkaar. Dat belooft een mooie tenniswedstrijd te worden. Niet eerder speelden tennissers van dit hoge niveau op onze Hengeveldse banen.

Daarnaast hebben we natuurlijk goede sponsoring, lekkere (en bijzondere) hapjes en drankjes, een feestavond, mooie aankleding van banen etc. etc. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren waaronder onze hoofdsponsor Tres Chic/So Nice/De Kolenbrander!

Opgeven kan nog!!

Inmiddels zijn de wedstrijdonderdelen voor 75% vol. Er hebben zich al ruim 130 spelers opgegeven. Echter zijn er nog enkele plekken! Wil je daarom nog meedoen? Met iemand uit Hengevelde of iemand van buitenaf? Ga dan naar www.toernooi.nl en schrijf jezelf en je partner in.