zaterdag 21 april 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frits en Stefan clubkampioenschappen enkel en mix

Afgelopen week zijn er op de Wegdamse tennisclub de clubkampioensschappen mix en enkel gespeeld. Dit jaar was er een nieuwe opzet waarbij de enkel en mix voor het eerst aan elkaar gekoppeld zijn in één week. Verder is er een feestavond georganiseerd en hadden we een hoofdsponsor: Frits&Stefan.In de enkel is er zowel bij de dames als heren op 2 niveaus gestreden.  In de dames 8/9 namen Tess van Rijn en Dorien Kormelink het tegen elkaar op. In een spannende driezetter kwam Dorien uiteindelijk als winnaar naar voren.  In de dames 6/7 speelden Maaike Aarnink en Saskia Kemper tegen elkaar. Hier ging Maaike met de beker naar huis. Bij de heren 7 speelden Joeri Boot en Mike Gering tegen elkaar. Na een spannende pot trok Joeri aan het langste eind en won de wedstrijd. Verder werd er in de heren in het niveau 5/6 gestreden door Thijs ter Huurne en Kevin ten Buuren. Deze partij werd gewonnen door Thijs.

In de mix is er op 3 niveaus gestreden. In de mix 8/9 namen Jan Goorhuis en Thea Kruders het op tegen Alfonds Pierik en Dorien Kormelink. De stand ging gedurende de wedstrijd zeer gelijk op en er werd een drie-setter gespeeld die gewonnen werd door Jan en Thea. In de mix 7 speelden Stefan Hemel en Maaike Aarnink tegen Joeri Boot en Megan Kuipers. Ook deze wedstrijd resulteerde in een drie-setter waarbij Stefan en Maaike uiteindelijk wonnen.  
Verder werd er in de mix 5/6 gestreden door Thijs en Kim ter Huurne tegen Kevin ten Buuren en Celeste Pelle. Deze pot werd gewonnen door Thijs en Kim.De organisatie kijkt terug op een leuke en sportieve week.  We willen de deelnemers bedanken voor het meedoen, de supporters voor hun support en de sponsoren voor de prijzen die beschikbaar zijn gesteld op de feestavond. Deze sponsoren zijn: Coop Hemel, Eetsalon Leo’s, Bakkerij Nollen, de Kolenbrander, Ter Avest Sport 2000 en de hoofdsponsor Frits&Stefan. Zij hebben naast de prijzen een lekker buffet beschikbaar gesteld op de feestavond. Bedankt namens de organisatie!

In september worden de clubkampioensschappen dames dubbel en heren dubbel gespeeld. Hopelijk tot dan allemaal!

 

logo wtc

SECRETARIAAT 

Lisette Kuipers
de Klomp 22
7496 DG HENGEVELDE
lisette@bijen.net

Like ons @Facebook

Lid worden?