zondag 27 mei 2018

Smokkeltocht Jeugd 2018

Smokkeltocht Wegdamse TC, wie durft!

Op vrijdag 16 februari organiseren wij voor onze jeugdleden (8 t/m 17 jaar) een smokkeltocht. Het wordt een spannende tocht over smalle landweggetjes en door donkere dichte bossen, met jagers die je constant op de hielen zitten.

Hier alvast enkele tips om het de jagers moeilijk te maken:

• Draag donkere / warme kleding die vies mag worden en niet met reflectorstrepen (want die lichten op als je er met een zaklamp op schijnt).
  • Zorg voor goede schoenen of laarzen, wie weet staat er wel water in de sloten!
  • Maak niet te veel geluid.
  • Loop niet midden op de weg, maar zo dicht mogelijk tegen een bosrand en zorg in open veld dat je laag blijft.

We vertrekken om 19.00 uur vanaf de tenniskantine, we hopen om ongeveer 22.30 uur klaar te zijn. Voor een (warm) hapje en een drankje wordt gezorgd, de deelname is gratis!

Dus geef je nu op! Dit kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ieder lid mag 1 introducé mee nemen, voor de introducé vragen we een kleine bijdrage van €3,00. Opgeven kan tot en met 11 februari, laat ook even weten of je een introducé mee neemt en wat zijn of haar naam is.

Nog even voor de papa’s en de mama’s: de smokkeltocht is voor de leeftijden 8 t/m 17 jaar, de groepen worden door een volwassene begeleidt.

Samengevat

Wat Smokkeltocht