vrijdag 19 januari 2018
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Verlichting

De verlichting kan ontstoken worden door middel van een schakelaar in de hal van onze kantine 't Root. Dus de toegangssleutel heeft men ook nodig om bij deze schakelaar te kunnen komen.


Naast de schakelkast is op het prikbord de gebruiksaanwijzing aanwezig waarop te lezen is hoe de schakelklok werkt. We hebben met z'n allen een stuk verantwoordelijkheid om de gebruiksmogelijkheden van onze accommodatie in stand te houden. Als je als laatste weggaat, doe dan de lampen uit, de deur van het halletje en de poort op slot door de sleutel 2x om te draaien.

Voorkom (geluids)overlast en denk aan onze noabers waarmee de volgende afspraken ten aanzien van de verlichting zijn gemaakt:

  1. De verlichting mag gebruikt worden van maandag t/m donderdag tot 22.30 uur. Voor toernooien en training mag de verlichting ook op vrijdag gebruikt worden.
  2. De verlichting wordt in volgorde van baannummering ontstoken, dus eerst baan 1 dan baan 2 en daarna eventueel baan 3. Indien men maar 1 baan nodig heeft, wordt dus eerst baan 1 gebruikt, daar deze het verst van de Markesingel is gelegen.
  3. Er is een schakeling zodat de onder punt 2 genoemde volgorde automatisch gekozen wordt. Tevens is er een automatische blokkade na 22.30 uur. Er zal om 22.25 uur een zoemer gaan, zodat alle ballen etc. verzameld kunnen worden voordat om 22.30 uur de lampen automatisch uitgaan.

Per inschakeling moet er 5 minuten tussenpauze worden genomen. Dit in verband met het voorkomen van een overbelasting en dus het voorkomen van het doorslaan van de stoppen.

Indien er een storing is (lampen branden op baan 1 niet en baan 2 wel, of lampen knipperen, schijnen zwak) alles direct uitschakelen(!) en direct contact opnemen met Johan Pierik.

logo wtc

SECRETARIAAT 

Lisette Kuipers
de Klomp 22
7496 DG HENGEVELDE
lisette@bijen.net

Like ons @Facebook

Lid worden?