Reservering

Baan 1

Bij de banen hangt in de kast (naast baan 3) een roosterbord waarop door middel van de aanwezige schouderkaartjes baan 1 voor de duur van 1 uur gereserveerd kan worden. Horizontaal zijn de uren en verticaal de data aangegeven. Wanneer het gereserveerde uur is verstreken, moet het reserveringskaartje worden teruggezet op de daarvoor bestemde plaats of men kan een volgende reservering plaatsen. Samen mag je maximaal 1 uur reserveren (dus het is niet toegestaan om twee kaartjes onder elkaar te hangen op zo 2 uren te reserveren!!) Zorg ervoor dat het reserveringskaartje tijdig wordt weggehaald wanneer er niet kan worden gespeeld op het gereserveerde uur. Een ander zou dan namelijk dat uur alsnog kunnen reserveren. Tien minuten na de gereserveerde aanvangstijd vervallen bij het niet aanwezig zijn van de spelers alle rechten op de reservering. Dus heb je gereserveerd, wees dan op tijd!

• De jeugdleden van de basisschool mogen na 19.00 uur niet reserveren.
  • Op donderdagmorgen mag er door niemand worden gereserveerd. Dit in verband met de inloopochtend van 09:00u - 11:00u.
  • Op donderdagavond mag er door niemand worden gereserveerd. Dit in vervand met de inloopavond van 19:30u - 22:30u
  • Kaartjes met een speciale kleur geven de tijden aan die zijn gereserveerd voor onder andere trainingen, toernooien, competitie e.d. Deze mag u niet verwijderen.

Baan 2 en 3

Voor baan 2 en 3 geldt een kloksysteem. Achter baan 2 en 3 hangt een klok dien je moet instellen op de tijd dat je de baan betreedt (bijv. 9.20 uur). Dat betekend dat de volgende spelers die baan mogen afklokken (indien alle banen bezet zijn) om 9.50 uur. Vanaf die tijd kan de volgende partij dan dus beginnen. Op die manier hoeft niemand langer dan een half uurtje te wachten om een partij te kunnen spelen.

De jeugdleden van de basisschool mogen na 19.00 uur niet meer klokken (ze mogen wel de tijd gewoon uitspelen)

UITZONDERING: op baan 2 kan van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 15.30 uur ook gereserveerd worden, volgens het systeem van baan 1.

Introducé
Een lid van onze vereniging mag op ZEER BEPERKTE SCHAAL samen met een introducé van buiten Hengevelde gebruik maken van de banen, doch hiervoor kan niet worden gereserveerd. Ten aan zien van het afklokken van een baan, mag een lid met de introduce wel het aangevangen half uur uitspelen.

Reserveren donderdagavond

Op donderdagavond kan geen enkele baan gereserveerd worden. Wel kun je een potje tennissen. Vanaf 19 uur is er namelijk de inloopavond.