Baanregelement

De toegang tot de banen is alleen mogelijk door gebruik te maken van de door de vereniging beschikbaar gestelde sleutel die is voorzien van een nummer. Dit nummer is bij de vereniging geregistreerd met het oog op zoekraken en controle op het illegaal bespelen van de banen. De sleutel wordt door W. ten Thije afgegeven tegen betaling van € 5. Per gezin zal slechts 1 sleutel worden uitgereikt. Bij beeindiging van het lidmaatschap door alle gezinsleden, dient de sleutel bij hem te worden ingeleverd. U krijgt dan de € 5 terug.
Diegene die aan derden zijn/haar sleutel afstaat, blijft verantwoordelijk voor de totale gang van zaken op onze tennisbanen.

De banen mogen niet anders worden betreden dan met sportschoenen en ook sportkleding is vereist. Indien de banen niet bespeelbaar zijn door sneeuw, dan mogen deze niet sneeuwvrij worden gemaakt! Wilt u bij het betreden van de banen goed de voeten vegen! Het baanoppervlak is waterdoorlatend, laten we zorgen dat dit ook zo blijft.
Dus geen voedsel (kauwgom/brood etc.) op de banen!!

Belangrijk!
Wil degene die het laatst de baan verlaat ervoor zorgen, dat de deur naar de toiletten en de poort op slot gaat door het 2x omdraaien van de sleutel !!!!Om te zorgen dat iedereen met evenveel plezier gebruik kan maken van onze accomodatie, heeft de Wegdamse TC gemeent om tóch een aantal spelregels op te stellen.